Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RAMPE NA MARJANU Automobilima nema prolaska dalje od Kašjuna, ni na plažu se neće moći kao do sada

RAMPE NA MARJANU Automobilima nema prolaska dalje od Kašjuna, ni na plažu se neće moći kao do sada

Uvodi se novi prometni režim

Automobilima se neće moći proći do rampe na Institutu, zadnji punkt je križanje Šetališta Ivana Meštrovića s Prilazom Josipa Vranića. Na plažu Kašjune, koju karakteriziraju gužve i krkljanci, automobilima neće biti prolaska kao do sada, osigurat će se određeni broj parking mjesta, te će se ovisno o popunjenosti propuštati dalje.

Kraj spomenika na platou će se urediti i kružni tok, da se mogu vratiti zalutali vozači, ali i taksiji.

I na cesti će biti rampa, ukratko, propuštat će se automobili samo s vinjetama. 

Od sljedeće godine, ni stanari koji ne mogu dokazati legalnost kuće ili objekata koje posjeduju, neće dalje moći automobilima do njih.

Novi je to režim kojim se uređuje promet kroz park šumu Marjan. Prijedlog je prošao javno savjetovanje, kako neslužbeno doznajemo i policija je suglasna. Još ga samo trebaju potvrditi vijećnici.

Vaša reakcija na temu