Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Ranko Ostojić: Koga bih to trebao prozvati jer je 43 milijuna kuna donacije danas otišlo bolnici u Mostar

Ranko Ostojić: Koga bih to trebao prozvati jer je 43 milijuna kuna donacije danas otišlo bolnici u Mostar

Nakon što su mu prigovorili da se bavi politikanstvom te da koristi vlastitu obitelj kada je prozvao HDZ zbog propusta u Domu za stare i nemoćne u Splitu

SDP-ov saborski zastupnik, Ranko Ostojić upozorio je HDZ, a nakon što je mostarskoj bolnici odobrio 43 milijuna proračunskih kuna, kako izgledaju bolnice u Hrvatskoj, a kako ova u Mostaru. 

'Kolege iz HDZ-a su mi prigovorili da se bavim politikanstvom i koristim vlastitu obitelj kada sam prozvao HDZ za grubo zanemarivanje štićenika doma za starije i nemoćne u Splitu što je dovelo do širenje Korona virusa među njima. 

S obzirom da se radi o HDZ-ovom nestručnom kadru koji je postavljen, začudo, od strane HDZ-a ali eto to nisam smio reći, sad se pitam koga bih to trebao prozvati jer je 43 milijuna kuna donacije danas otišlo bolnici u Mostar. Moram vas podsjetiti i da je Vlada Republike Hrvatske 2019. godine Sveučilišnoj bolnici Mostar isplatila 40 milijuna kuna.

Prema ranije navedenoj logici bit će HDZ ni za to kriv nije.

Na slikama gledate bolnice u Zagrebu nakon potresa i bijelu zgradu Mostarske bolnice'.


Vaša reakcija na temu