Ranko Ostojić objavio sliku kreveta svog sina nakon potresa

Ranko Ostojić objavio sliku kreveta svog sina nakon potresa

Neodgovoran potez svakog od nas može pokopati stotine onih koji tek 'kreću' u život

SDP-ov Ranko Ostojić na Facebooku je objavio fotografiju kreveta svog sina nakon potresa.

Na krevetu se nalaze komadi zida koji su otpali za vrijeme najjačeg potresa u Zagrebu u zadnjih 140 godina. Napisao je kako ni potres ni virus ne biraju. 

- Ovo je krevet mog sina. Mnogi drugi su pogođeni, bez obzira tko su i čiji su. Neće virus nestati ni molitvom ni našim objavama. Ono sto vam želim poručiti je - držite se uputa! Nije vrijeme za prigovore, zaštitite sebe da bi pomogli i sebi i drugima! Znam da nije lako, znam da opravdano brinete, znam da je nestalo puno toga što smo kao 'normalno' imali. I baš zato, ako želite sa svojom djecom i dragim prijateljima, sa svima s kojima želite, podijeliti ono što sada niste sigurni hoćete li ikad iskusiti, budite dovoljno odgovorni. Da ne uništimo nadu da je opet moguće sve ono što smo imali. Ja vam neću reći 'Stay at home' - napisao je Ostojić.

Dodao je kako svih moli da pomognu sebi i onima koji će ostati iza, da shvate da ovo nije bezazlena 'igra'. 

- Ovo je ona najopasnija! 'Neće mene'. To ne znate. Niti možete znati. Neodgovoran potez svakog od nas može pokopati stotine onih koji tek 'kreću' u život! Nemojte im uzeti ono sto smo mi imali. Odgovorno, bez improvizacije, s maskom, rukavicama i svim što treba, dajte im priliku da dožive bar dio onog sto smo mi imali, a nismo znali da može tako brzo nestati - napisao je Ostojić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(61466, "");
Pregledaj komentare