Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Google Street View RASKOL U SPINUTU: HDZ-ov kotarski vijećnik proziva 'precjednika' za samovolju, aroganciju, lošu komunikaciju

RASKOL U SPINUTU: HDZ-ov kotarski vijećnik proziva 'precjednika' za samovolju, aroganciju, lošu komunikaciju

'Kad će sljedeća sjednica, ne zna se'

Hrvoje Jelić, HDZ-ov član u Vijeću Gradskog kotara Spinut oglasio se priopćenjem kojim progovara o nefunkcioniranju tog kotara. Poručio je kako se nadao da će pronaći zajednički jezik s predsjednikom Lukom Kovačem Levantinom, ali se to nije dogodilo.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

'Dugo sam dvojio trebam li napisati nešto na ovu temu nadajući se da ćemo naći zajednički jezik s predsjednikom kotara gosp. Lukom Kovačem Levantinom (LKL) . Ali neće, pa neće...

Da podsjetim, u vijeću GK Spinut sjede 3 člana SDP-a, 1 nezavisni (LKL) i 3 vijećnika HDZ-a. Vlast imaju LKL i SDP. 

Problemi sa svojeglavošću predsjednika su počeli odmah i utjecali na sve vijećnike, ali kako je moj HDZ u oporbi, nismo na to obraćali preveliku pažnju. Samovolja, arogancija, loša komunikacija i nedostatak formalnog odnosa samo su neke od stvari koje karakteriziraju našeg mladog 'precjednika'. 

Sad su se stvari promijenile jer su ozbiljno zaratili predsjednik kotara gosp. Luka Kovač Levantin i SDP pa se vijeće kotara nije sastalo  više od 5 mjeseci. Gospodin predsjednik nema većinu pa ne saziva sjednice. 

Doduše, predsjednik je imao neke neuspjele pokušaje u kojima ga nije podupro njegov koalicijski partner SDP.

Raskol je evidentan, a nastao je ponajprije zbog korištenja kotarskih prostorija. Klubovi su, dok su imali ugovor o korištenju, GK Spinut donosili cca. 3000 kn mjesečno. Posljednjih 12 mjeseci taj iznos (cca. 36 000 kn) nemamo... Ne znam zašto im ne naplaćujemo, a ne znaju ni drugi. Očito mladi 'precjednik' (ovako se on sam naziva) kupuje glasove korisnika za sljedeće kotarske izbore.

Kad će sljedeća sjednica, ne zna se. Živi bili pa vidili...'

Vaša reakcija na temu