Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Raspuštena dubrovačka organizacija Mosta

Raspuštena dubrovačka organizacija Mosta

Javio se i Kristić

Predsjedništvo Mosta donijelo je odluku o raspuštanju gradske koordinacije grada Dubrovnika. Riječ je o zahtjevu koji su podnijeli članovi te stranke s prikupljenom jednom trećinom potpisa. To ujedno znači da će Maro Kristić odsad u gradskom vijeću nastupati kao nezavisan. Iz Predsjedništva poručuju kako će to biti novi zamah za Most koji bi trebao osnažiti u svom djelovanju, piše Dubrovački portal.

Kristić se javnosti obratio objavom na društvenim mrežama.

'Nakon višegodišnjeg političkog djelovanja kao nezavisni zastupnik na platformi Mosta nezavisnih lista u Hrvatskom saboru te vijećnik u gradskom vijeću grada Dubrovnika i skupštini Dubrovačko-neretvanske županije s današnjim danom prestajem obnašati ulogu koordinatora gradske organizacije Mosta Dubrovnik koju sam prije dvije godine s posebnom čašću i zadovoljstvom prihvatio na zamolbu članova i simpatizera Mosta. I dalje ću kao nezavisni vijećnik u gradskom vijeću grada Dubrovnika predano i s velikom energijom promicati sve one ideje i inicijative koje su od interesa grada Dubrovnika i njegovih žitelja. Članovima i simpatizerima Mosta te svim njihovim predstavnicima koji djeluju na svim političkim razinama želim puno uspjeha u daljnjem radu te ostajem na raspolaganju za suradnju po bilo kojem pitanju koje je od općeg društvenog interesa', napisao je na Facebooku. 


Vaša reakcija na temu