Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rastrojeni muškarac na Skalicama napao učenika osnovne škole

Rastrojeni muškarac na Skalicama napao učenika osnovne škole

Dječak nema vidljivih ozljeda

Rastrojeni 27-godišnjak jučer je udario učenika Osnovne škole Skalice. Incident se dogodio oko 10.30 sati, za vrijeme velikog odmora, u dvorištu škole. 

Policija je dobila dojavu kako muškarac narušava red i mir na Skalicama. U jednom je trenutku ušao u dvorište škole i laktom u glavu udario dječaka koji je od jačine udarca pao na tlo. Muškarac je nakon toga napustio dvorište škole i krenuo dalje gurajući ljude po ulici. 

Policija ga je uhvatila nedugo nakon toga, odbijao je suradnju, a kako je bio u rastrojenom stanju odveli su ga u splitsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Dječak nema vidljivih ozljeda.

Vaša reakcija na temu