Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RAZBIJANJE U SPLITU Dečko iz kvarta demolirao kafić na Pazdigradu

RAZBIJANJE U SPLITU Dečko iz kvarta demolirao kafić na Pazdigradu

Nakon pohoda sjeo je za stol, zapalio cigaretu i dočekao vlasnika

Kafić 'Gool' Zdenka Omrčena na splitskom Pazdigradu danas je demolirao jedan mladić. Upao je u kafić u Vinogradskoj ulici u vidno rastrojenom stanju oko 13.30 sati. Bio je gol do pasa i bos.

Porazbijao je staklene stijenke na ulazu u objekt i pobacao boce pića. Na ulazu se vidi dosta stakla, a osjećao se i snažan smrad alkohola. 

Kako smo doznali od vlasnika, radi se o mladiću iz kvarta. U lokal je ušao vrišteći. Unutra je uz osoblje bilo i nekoliko gostiju koji su pobjegli. Nakon što je završio s razbijanjem, sjeo je za stol, zapalio cigaretu i pričekao vlasnika. Rekao mu je da on ništa nije razbio. Susjedi kažu da su ga čuli jutros oko pet sati kako vrišti.

Nastradala su i dva mobitela koje su ostavili gosti kada su panici pobjegli.

Pozvana je policija i hitna pomoć koja je mladića prevezla u splitsku bolnicu na psihijatriju, gdje je i zadržan. Osim stakla, na podu kafića se vide i tragovi krvi. Ozljede nije zadobio dok je razbijao, već se porezao na staklo kada se digao sa stolice.

Vaša reakcija na temu