Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RASTU BROJKE Danas čak 30 novooboljelih u Splitsko-dalmatinskoj županiji

RASTU BROJKE Danas čak 30 novooboljelih u Splitsko-dalmatinskoj županiji

U samoizolaciji je 599 osoba

Od ukupno 346 obrađenih testova s područja Splitsko-dalmatinske županije danas je 30 novooboljelih osoba pozitivno na COVID infekciju. Oboljeli su: iz Splita 7 osoba, iz Kaštela 1 osoba, iz Makarske 5 osoba, iz Sinja 3 osobe, iz Solina 4 osobe, iz Dugog Rata 2 osobe, iz Podbablja 4 osobe, iz Podstrane 1 osoba, iz Runovića 1 osoba i iz Zmijavaca 2 osobe. 

- Uz 30 novooboljelih pozitivni na COVID infekciju su i jedan strani državljanin, 1 osoba s područja Dubrovačko-neretvanske županije, 1 osoba s područja Koprivničko-križevačke županije i 1 osoba s područja grada Zagreba. Od ukupnog broja novooboljelih njih 8 su kontakti prethodno oboljelih dok se ostalih 22 epidemiološki obrađuju, a 599 osoba nalazi se u samoizolaciji - poručuju iz Stožera.

Na bolničkom liječenju u KBC-u Split je 17 pozitivnih osoba, a 1 je osoba na respiratoru.

U karanteni se nalaze 4 osobe stranog državljanstva.

Vaša reakcija na temu