Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RAT TAKSISTA NA SPLITSKOM AERODROMU 'Ne može se zarađivati 500 eura dnevno, moramo tuči ljude i gotovo'

RAT TAKSISTA NA SPLITSKOM AERODROMU 'Ne može se zarađivati 500 eura dnevno, moramo tuči ljude i gotovo'

Grupa taksista odlučila je braniti teren svim sredstvima. Razbijaju se glave, prijeti silovanjem


Na splitskom aerodromu već neko vrijeme traje bespoštedni rat za stranke. Grupa kaštelanskih taksista organizirala se i brani pristup svima koji dolaze sa strane. Ako treba i batinama. 

'Situacija je neizdrživa, napadaju nas i tuku', priča nam jedan od onih koji pokušava raditi na aerodromu. U prilog svojih tvrdnji predao nam je snimke jednog od vođa kaštelanskih taksista. 

'Sad ćemo uvesti dežurstvo. Gazde će od sutra dolaziti na aerodrom. Ne možemo nas tri tuči 20 ljudi. Ne može se tu zarađivati 500 eura dnevno i 'ladit' jaja. Moramo tuči ljude i gotovo. Od sutra uvodimo dežurstvo, nema više landranja okolo. Imamo tu veliki problem. Moramo očistiti ono na busu i ovo ispod, nema više zajebancije.'

Poseban je, tvrdi, problem što ako netko eventualno i prijavi napad policiji, bude sačekan po izlasku iz postaje i natjeran da promjeni iskaz. 

'Ima teške tjelesne ozljede, razbijena mu je arkada. Treba ga dočekat isprid postaje i reć ako bude išta prijavljiva da ga je itko udria, da ćemo silovat njega, ženu i dicu.'

Naš sugovornik tvrdi nam da postoji i 'duboko grlo' u policiji, odnosno, da kaštelanski taksisti dobivaju iskaze taksista koji prijavljuju napade. 

Vođa taksista s aerodroma završio je nedavno u pritvoru nakon sukoba u kojem je pošprican suzavcem. Još se tamo nalazi, a u posljednje vrijeme više nema informacija o sukobima koji se događaju na splitskom aerodromu. 

Vaša reakcija na temu