Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ravnateljica škole: Vozač i djeca su dobro, upućeni su na pretrage

Ravnateljica škole: Vozač i djeca su dobro, upućeni su na pretrage

Petero učenika i vozač završili su u KBC-u nakon slijetanja školskog kombija

Ravnateljica Osnovne škole Srinjine Zrinka Mužinić Bikić potvrdila nam je da su u slijetanju školskog kombija u mjestu Sitno nastradali učenici njene škole. Čula se s roditeljima, na putu je u splitsku bolnicu.

'Vozač i djeca su dobro, pri svijesti su, upućeni su na pretrage. Sretna sam što su svi dobro, nadam se da je ovo upozorenje da se konačno urede pristupne ceste našoj školi. Sigurnost građana, a posebno onih najmlađih treba biti na prvom mjestu', kazala nam je Mužinić Bikić.

Nema informacije o točnom uzroku nesreće, pretpostavlja da je slijetanju kombija s petero učenika njezine škole kumovao niz okolnosti.

'Na tom mjestu nema ograde, na što su već apelirali iz Mjesnog odbora, no to nije jedini nedostatak. Ima dosta toga i zaista je potrebno da ovu nesreću ozbiljno shvatimo i konačno uredimo ceste da ne dolazi do ovakvih nesreća', smatra Mužinić Bikić.

U kombiju je bilo četvero učenika osmog razreda te jedna učenica trećeg razreda. Ravnateljica kaže da su se vraćali kućama nakon nastave u školi.

Vaša reakcija na temu