Foto: MUP RAZBIJAO RETROVIZORE Policija satima nagovarala muškarca da im otvori vrata, na kraju su provalili i odvezli ga na psihijatriju

RAZBIJAO RETROVIZORE Policija satima nagovarala muškarca da im otvori vrata, na kraju su provalili i odvezli ga na psihijatriju

Stanari s Meja traže da se 35-godišnjaka vrati u ustanovu na liječenje

Nekoliko sati policija je u subotu popodne nagovarala 35-godišnjaka na splitskim Mejama da im otvori ulazna vrata stana. Tražili su ga zbog dojave da je razbio retrovizore na pet parkiranih automobila.

Interventna policija na kraju je provalila u stan i uhitila muškarca. Uporabili su sredstva prisile. Uhićeni je bio rastrojen pa su ga odvezli na psihijatriju splitskog KBC-a.

Kada mu se zdravstveno stanje popravi, provest će se kriminalističko istraživanje, ali ne samo zbog razbijenih retrovizora, već i nekih ranijih slučajeva kršenja javnog reda i mira.

S uhićenim stanari Meja imaju problem već neko vrijeme i traže da ga vrate u instituciju na liječenja. U jednom kafiću prijetio je kako će pobiti sve u kvartu. Par dana ranije prijetio je prolaznicima i vikao da će s Magnumom ubiti oca i strica kojem je i lupao po ulaznim vratima.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(75265, "");
Pregledaj komentare