Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com / Ilustracija Razbijao u ugostiteljskom objektu, pa napao policajce: '20-godišnjak je držao komad stakla u ruci'

Razbijao u ugostiteljskom objektu, pa napao policajce: '20-godišnjak je držao komad stakla u ruci'

Incident se dogodio u utorak u Brnazama

U utorak, 16. srpnja, u 23.50 sati zaprimljena je dojava o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu Brnazama. Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja, gdje su zatekli mušku osobu kako oštećuje inventar objekta, nakon čega je počeo udarati po službenom vozilu, vičući i vrijeđajući policajce. 

- U jednom trenutku osoba je, držaći u ruci komad stakla, napala policijske službenike, zbog čega su nad njim uporabljena sredstva prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje). Utvrđeno je da se radi o 20-godišnjaku, koji se ozlijedio prilikom razbijanja inventara (ozljede ruku), te mu je pružena liječnička pomoć. Nakon puštanja iz bolnice nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje i podnesena je kaznena prijava zbog kaznenog djela napada na službenu osobu. Doveden je pritvorskom nadzorniku - rekla je Ana Čepić, glasnogovrnica PU splitsko-dalmatinske. 

Vaša reakcija na temu