Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Makarska danas UBOJSTVO IZ KORISTOLJUBLJA U MAKARSKOJ Taksist izudaran i opljačkan, umro je na putu do bolnice

UBOJSTVO IZ KORISTOLJUBLJA U MAKARSKOJ Taksist izudaran i opljačkan, umro je na putu do bolnice

Žrtva je 66-godišnji Jozo Čorić. Napadači su mu navodno oteli 200 tisuća kuna i 10 tisuća kuna

Makarski taksist Jozo Čorić napadnut je danas oko 16.50 na predjelu Velikog brda i opljačkan. Umro je iza 18 sati u vozilu Hitne pomoći na putu za bolnicu u Splitu.

Čorić se krvav pojavio sa svojim taksijem pred trgovinom Konzum. Doslovno je, kažu, ispao iz auta. Priskočili su mu u pomoć, pozvana je Hitna, no ubrzo je stigla vijest da je preminuo. 

Makarski taksisti su u šoku. O Čoriću imaju samo riječi hvale. Gledao je, kažu, svoj posao, nije ulazio u sukobe. Cijeli se život bavio taksiranjem. 

Po Makarskoj kruže priče kako su ga napadači namamili u klopku i kako se zasigurno radi o ljudima koje je poznavao. Navodno su mu uzeli 200 tisuća kuna i 10 tisuća eura. 

Policija je okružila mjesto na kojem se nalazi Čorićeva Škoda. U tijeku je očevid. Policija s dugim cijevima na jadranskoj magistrali kontrolira vozila. 

Vaša reakcija na temu