Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Razgovarali smo s vlasnikom razbijene Mazde: Znam tko je to napravio. Ovo će završiti na dva načina

Razgovarali smo s vlasnikom razbijene Mazde: Znam tko je to napravio. Ovo će završiti na dva načina

Muškarac nije u dobrim odnosima sa susjedima

Netko je noćas u Teslinoj ulici na parkiranom automobilu palicom porazbijao sva stakla i svjetla 65-godišnjaka u Spinutu u zgradi u Ulici bana Berislavića 12. Porazgovarali smo s njim u blizini mjesta gdje mu je razbijen automobil. Kaže da točno zna tko mu je to učinio kao i da je razlog razbijanja situacija u zgradi. 

- To su mogle napraviti samo dvije osobe i nedvojbeno je da su psihički bolesne. Jedna osoba je vezana uz naš stan koji je otkupljen, a druga je vezana za gospođu, koja je napustila stan kojeg je otkupila, a uselila bespravno problematičnu i nasilnu osobu koja od tada pravi probleme svim ostalim stanarima u zgradi. Razbijanje palicom mog automobila je kulminacija događaja koji traju zadnjih pet mjeseci. Ovo može završiti na dva načina. Jedan je način da sud, državno odvjetništvo i policija poduzmu napokon nešto po kaznenim prijavama koje smo podnosili protiv te dvije osobe ili  da te institucije ne poduzmu ništa pa će te dvije osobe mene na stubištu zgrade pretući ili ubiti. Jer kad su mi ovako divljački razbili automobil, a policija neće prema njima postupati idući korak im je da me ubiju ili da me pretuku, a što su već u dva navrata  pokušali ali sam uspio izbjeći - kaže 65-godišnjak. 

Napominje kako je zbog toga tražio da mu se osigura tjelesna zaštita.  U vezi tvrdnji  da je zapišavao vrata kaže da to nije istina.

-  Pod punom pravnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da nikada nikome u zgradi nisam zapišao vrata - kaže.

Iz splitske policije su potvrdili da je protiv njega podneseno 12 prekršajnih i pet kaznenih prijava, a on kaže da su sve odbačene i najavljuje podnošenje prijava protiv čelnih ljudi u I PP Split zbog nepostupanja po prijavama koje je podnosio.




Vaša reakcija na temu