Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RAZGOVORI O SMJENI Pročelnici u Puljkov ured nisu smjeli unijeti mobitel

RAZGOVORI O SMJENI Pročelnici u Puljkov ured nisu smjeli unijeti mobitel

Tajnica ih je zamolila da ih ostave

Nakon što je obavio razgovore sa svim pročelnicima, pred gradonačelnikom Ivicom Puljkom je novi zadatak. Prije nego podnesu ostavke na funkciju, mora im predvidjeti gdje će biti dalje u Banovini. Dakle, tek tada, s tim rješenjem, dolazi do imenovanja novih ljudi. Naravno, vršitelje dužnosti po ovlaštenju može zamijeniti odmah, a to su Ela Žižić iz gospodarstva i Ivan Leko, šef imovine. Vršitelj dužnosti pročelnika za urbanizam je i Teo Vojković, ali on ostaje na toj funkciji. Jedna od zanimljivosti razgovora s (bivšim) pročelnicima koji se odvijao tijekom jutra je da nisu smjeli unijeti u mobitel. Tajnica ih je ljubazno zamolila da ga ostave prije ulaska na razgovor. 

Razlog nepovjerenja ne znamo, možemo samo podsjetiti da je u mandatu ove vlasti iscurilo snimki s razgovora koji nisu bili predviđeni za javnost, poput onih iz Javne ustanove Športski objekti.

Vaša reakcija na temu