Foto: Joško Šupić REAKCIJA Marijana Puljak u maniri Elene Čaušesku ne bira sredstva za bizaran okršaj s HDZ-om

REAKCIJA Marijana Puljak u maniri Elene Čaušesku ne bira sredstva za bizaran okršaj s HDZ-om

Na jučerašnju objavu predsjednice stranke Pametno reagirao je Ante Jukić, vijećnik HDZ-a

Ante Jukić, vijećnik HDZ-a u Gradskom vijeću Splita, reagirao je jučerašnji vijest koju je na svom Facebook profilu prenijela Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno.

- Umalo je ispod radara prošla jučerašnja objava Marijane Puljak, političarke, gradske vijećnice i predsjednice obiteljske stranke pametno.org. U maniri Elene Čaušesku na svom Facebook profilu prenijela je, a potom obrisala, snimku mučenja jednog meksičkog gradonačelnika kojeg je rulja zavezala za kamion i zvjerski vukla po cesti. Snimku je popratila komentarom kako 'u Meksiku cijene vjerodostojnost', očito aludirajući na slogan HDZ-a i pritom ne birajući sredstva za bizaran okršaj s političkim oponentima - napisao je Jukić.

Smatra da je znakovito to što je upravo Meksiko rekorder po političkim likvidacijama gdje je ususret prošlogodišnjoj kampanji ubijeno više od stotinu političara. 

- Tim više, objava Marijane Puljak ne samo da je štetna, već je i potencijalno opasna jer graniči s govorom mržnje i pozivom na linč. Kao odgovorna političarka Marijana Puljak trebala bi znati da osobne frustracije nisu i ne smiju biti opravdanje za ovakve ispade te da se u demokratskom društvu političari 'kažnjavaju' na izborima. S obzirom na to što s odobravanjem gledaju na zvjerstvo i nasilje, zanima nas kako uopće mogu sebe svrstati među liberalne političke opcije i biti član političke obitelji europskih liberala? - pita se Jukić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52531, "");
Pregledaj komentare