Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
REAKCIJA OBITELJI S ČIOVA 'Nisu namjerno ispuštene fekalije, probila se cijev'

REAKCIJA OBITELJI S ČIOVA 'Nisu namjerno ispuštene fekalije, probila se cijev'

Kažu da je vlasnik dobio prekršajnu prijavu zbog sukoba sa susjedima

Nakon objave da je u Okrugu Gornjem jedan  stanovnik iz svoje kuće, putem cijevi koja izlazi iz zida njegove okućnice, na put do plaže ispustio fekalije iz svoje septičke jame, reagirala je obitelj vlasnika.

- Ključno je što nije namjerno pušteno, nego se, nažalost, radi o kvaru, probila se cijev. Ni nama nisu u interesu takve slike, imamo turiste i zamislite kako se osjećamo! Uopće nismo bili mi u kući, nego je vlasnik pozvan - kaže nam član obitelji.

Napominje da se radi o vodi koja se slijevala.

- Jama se sastoji od tri sekcije, prelijevanjem iz jedne u drugu i filtriranjem fekalije ostaju u prvoj sekciji. Ispuh, na kojem je poklopac popucao od sunca, ispustio je  filtrirau vodu bez fekalija, pojašnjavu. 

- Postupit će se po nalogu sanitarnog inspektora, sinoć je odmah kad je pušten iz policijske postaje vlasnik i ispraznio jamu - ističe.

Također želi naglasiti da je jedini razlog privođenja remećenje javnog reda i mira, a ne zbog izlijevanja u more.

- Došlo je do prepirke sa susjedima i zbog toga je zaradio prijavu - zaključuje.

Vaša reakcija na temu