Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
REAKCIJA Stranka Pametno preko leđa Anđela nastavlja svoj rat s Brodosplitom

REAKCIJA Stranka Pametno preko leđa Anđela nastavlja svoj rat s Brodosplitom

Umjesto Pametno trebali bi se zvati Paranoično, poručuju iz stranke Popravi grad

Iz stranke Popravi grad reagirali su na stav stranke Pametno koja je obrazložila zbog čega neće podržati sklapanje nagodbe između Grada Splita i Brodosplita.

- Stranka Pametno preko leđa Anđela nastavlja svoj rat s Brodosplitom koji su započeli 11.02.2019. godine. U toj mržnji nisu u stanju prepoznati njihovu veliku gestu kojom u korist najpotrebitijih odustaju od sudskog spora u korist grada Splita. Ne iznose niti jedan argument u svojim optužbama prema nagodbi između Grada i Brodosplita, ali ih to ne sprječava da insinuiraju - poručuju.

Napominju kako su isto radili i kada se donosila odluku o prvom splitskom hospiciju. 

- Jedino ga oni nisu podržali, a evo niti nakon tri godine od odluke nisu uspjeli pronaći nedostatak tom projektu. Umjesto Pametno trebali bi se zvati Paranoično - zaključuju.

Vaša reakcija na temu