Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RED I BUDUĆNOST Pogledajte slike Žnjana

RED I BUDUĆNOST Pogledajte slike Žnjana

Stranci se u čudu pitaju: Što je ovo?

Golet Žnjana i ove godine privlači pogled neupućenih, za domaće to je stvar s kojom žive godinama, još otkako se bivši gradonačelnik Andro Krstulović Opara beskompromisno uhvatio čišćenja ugostiteljskih objekata koji su izašli van svih granica legalnosti. 

No, strance ova pustoš poprilično čudi. 'Što li je ovo?', upitaše danas Splićanina koji je fotografirao ove prizore.

Čovjek se zbunio, što i kako objasniti, vjerojatno bi to išlo vrlo teško puku neupućenom u zbivanja na domaćoj političkoj sceni.

'Ovo vam je scenografija za novi film znanstvene fantastike', dosjeti se on.

Svemir, posljednja granica, vrli novi svijet, univerzalni pojmovi jasni su svima. Pojašnjenje je zvučalo uvjerljivo, stranci nastaviše sa šetnjom do nešto pitomijeg kraja s ponekim ugostiteljskim sadržajem. 

Žnjan će i ovo ljeto progurati s ovakvom scenografijom, a dogodine? Valjda će se nešto ipak dogoditi. Početak radova najavljen je nakon sezone, a uređeni Žnjan svakako bi bio poželjan politički marketing uoči novih lokalnih izbora.

Vaša reakcija na temu