Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
REVOLTIRANI SPLIĆANI Pročitajte poruke zbog naplate parkiranja u bolnici

REVOLTIRANI SPLIĆANI Pročitajte poruke zbog naplate parkiranja u bolnici

'Sramite se, najlakše je udarati po građanima'

Splićanima nije dobro sjela inicijativa o naplati parkiranja u krugu bolnice. Gradski vijećnici su većinom glasova podržali ideju vodstva Uprave splitskog KBC-a.

Pomoćnik ravnatelja Krešimir Dolić je na sjednici objašnjavao da im ne treba odluka Vijeća, ali da žele iznijeti u lokalnom parlamentu zbog dobrih odnosa i transparentnosti. Nije objašnjeno koliko bi iznosio parking, ali zna se da bi određeni pacijenti imali besplatno parkiranje. U primjenu bi, novi režim, kako sada stvari stoje, od ljeta sljedeće godine.

Evo samo nekih od komentara koje su ostavili građani na službenim stranicama Grada.

- Znači pacijentima koji sigurno nisu onako bezveze došli plaćate parking????

Penzionerima i ljudima na minimalcu još da parking plaćaju ispred bolnice, zdravstvenim djelatnicima od kojih neki rade 12 h i nemaju naknadu ni pravo na obrok u 12 h, isti ti djelatnici sami kupuju uniforme jer im bolnica to nije omogućila, prekovremenih sati koliko hoćete koji nisu adekvatno plaćeni???

Je li gospoda ispred Banovine i Sabora plaća parking ???

Sramite se, najlakše je udarati po građanima

- Ulica Put iza nove bolnice!!! Bez nogostupa, bez odbojnika, bez zaštite onkoloških pacijenata, trudnica, školaraca!!!! Ugroženi svi sudionici prometa!!! Sramota, Grade Splite!!! Dokle?! Nekada je to bila dvotračna prometnica, dok pametne glave nisu napravile novo rodiliste bez sređene prometnice!!! Parkirna mjesta???? !!!! Gdje?????

- Sramite se!! Na najugroženijim skupinama ljudi trenirate strogoću, okrenite se oko sebe i dovedite u red parking po gradu. Bitno da komunalni redar oko bolnice piše kazne ljudima koji stanu di ih muka natira, a to šta gospoda staje na autobusne stanice i na srid ceste da ne bi morali protegnit noge, to nema veze, neće im niko napisat kaznu.. Kad već pišete o parkingu, molim vas da mi objasnite ko je odredio parking mjesta za invalide i na temelju čega?! Prvo parkirna mjesta su ocrtana da ni zdravi čovik ne može izać iz auta kad parkira, a kamoli invalid. Kraj niti jednog ulaza u bolnicu Firule nema označen parking za invalide. Označen je na samom ulazu u bolnicu, u garaži ispod rodilišta, na izlazu iz ulice kraj rodilišta... Niti jedan u blizini ulaza!! Čemu onda služe? 


Vaša reakcija na temu