Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
REZULTATI POLICIJSKE AKCIJE Za volanom pijani i bez dozvola

REZULTATI POLICIJSKE AKCIJE Za volanom pijani i bez dozvola

Šest vozača su uhvatili u zadnja dva dana

Zadarska je policija objavila rezultate pojačanih aktivnosti u prometu. U protekla dva dana su zaustavili šest vozača koji su počinili više prometnih prekršaja. U ponedjeljak oko 23.50 sati una raskrižju 4. gardijske brigade i Kneza Novaka Krbavskog, 64-godišnji vozač je u vrijeme zabrane upravljanja, upravljajući osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,66 g/kg izazvao prometnu nesreću. Uhićen je i smješten u prostorije policije do otrežnjenja, a jučer je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

U ponedjeljak oko 10.45 u Murvici, policijski službenici su zatekli 40-godišnjeg vozača kako prije stjecanja prava na upravljanje vozilom upravlja vozilom pa je uz optužni prijedlog priveden na sud.

Jučer oko 3.30 u ulici Put Stanova zatečen je 22-godišnji vozač kako prije stjecanja prava vozi pod utjecajem alkohola od 0.94 g/kg.  Oko 11.40 sati Ulici Borka Šarlije Kese, policijski službenici su zatekli 37-godišnjaka kako upravlja vozilom prije stjecanja prava, a u 12 sati u na Putu Pudarice zatečen je 21-godišnjak koji je također upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita. Nešto kasnije, oko 14.20 sati u Bibinjama je zatečen 23-godišnjak kako upravlja mopedom bez položenog ispita bilo koje kategorije.

Sva trojica vozača su optužne prijedloge privedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Vaša reakcija na temu