Roditelji ubijene djevojke: Mi ni ne poznajemo ubojicu, kolateralne smo žrtve

Roditelji ubijene djevojke: Mi ni ne poznajemo ubojicu, kolateralne smo žrtve

'Naprosto smo se našle na krivom mjestu u krivo vrijeme'

Hrvatsku je potreslo ubojstvo koje se jutros dogodilo u centru Malog Lošinja kada je muškarac s nožem u rukama upao u kuću u kojoj su bile majka i 16-godišnja kći. Nožem je krenuo na majku, a ubo je kćerku koja ju je pokušala obraniti. Hitna je pokušala reanimirati srednjoškolku koja se, kada je ubojica upao u dvorište, pripremala za školu, no nije joj bilo spasa.  Iz svega što pričaju susjedi, ali i oni bliski obitelji jasno je da obitelj ubojicu uopće nije poznavala. Po Lošinju se priča da je on pozvonio na još nekoliko vrata, a navodno je tražio bivšu partnericu. Po svemu sudeći, u potpuno je rastrojenom stanju upao u krivu kuću i naletio na posve slučajne žrtve. Prvo je naletio na majku L.M, a onda je ubio i nesretnu tinejdžericu, piše Index. 

U kratkom telefonskom razgovoru to je za Index potvrdio i D.T., otac tinejdžerice. On je krenuo na posao, a majka i kći su ostale kod kuće. Bilo je rano jutro, još se nije do kraja ni razdanilo.

- Policija je kod nas, u šoku smo svi. Mi tog čovjeka uopće ne poznamo, ne znamo tko je on. Ne znamo ni je li to on uhićen, tu je još policija, a mi smo u jednoj sobici - jedva je, potpuno slomljen, izgovorio otac djevojčice. 

Lošinjani s kojima su razgovarali rekli su da ubojicu znaju iz viđenja, da se često kretao po gradu, no da ga zapravo ne poznaju. Nije baš bio ugodan pa su ga ljudi i izbjegavali.

- Što da Vam kažem, mi smo zapravo kolateralne žrtve. Naprosto smo se našle na krivom mjestu u krivo vrijeme. Ja i moje dijete tog čovjeka nikad prije, a ni njegovu bivšu partnericu nikad nismo vidjeli. On je naprosto 'fulao' kuću. On je uletio u naše dvorište. Bio je mrkli mrak. Prvo je napao mene, a onda je moja kći izletila. Ja sam se pokušala obraniti, ali nisam mogla. Onda je napao nju, pa opet mene. Ništa nisam vidjela - ispričala je za Jutarnji list L.T., majka ubijene djevojke.

U svakom slučaju, stanovnici Malog Lošinja su u šoku i ne mogu vjerovati što se dogodilo. Osumnjičeni za ubojstvo je prije desetak godina doselio na Lošinj iz Osijeka. Bavio se podvodnim ribolovom, a u gradu se, pričaju ljudi, bavio kojekakvim teorijama zavjere. Kako pričaju, na Facebook profil je postavljao potpuno nesuvisle, pa i prijeteće objave. N1 je ranije neslužbeno doznao da je osumnjičeni muškarac 2018. godine bio na psihijatrijskom liječenju koje očito nije nastavljeno. Očevidom na mjestu događaja rukovodi zamjenica Županijske državne odvjetnice. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58884, "");
Pregledaj komentare