Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ROŠADA PRED KRAJ MANDATA Mostovac podnio ostavku u Gradskom vijeću, pitanje je tko će ga zamijeniti

ROŠADA PRED KRAJ MANDATA Mostovac podnio ostavku u Gradskom vijeću, pitanje je tko će ga zamijeniti

U posljednje vrijeme i ne dolazi na sjednice

Mostov Tihomir Galić podnio je ostavku na mjesto splitskog gradskog vijećnika. 

- Nažalost, ali usklađenje privatnih i poslovnih obveza kao i stvarno, aktivno, sudjelovanje u radu Gradskog vijeća mi trenutno predstavlja nepremostiv problem - naveo je Galić kao razlog. 

Zahvalio se, sad već bivšim kolegama za stolom na dosadašnjoj suradnji, posebno odnosu prema njemu kao 'novom' vijećniku i zaželio sreću na svim poljima. 

Mostovac je zamijenio Ivanu Ljulj Cvitanić u Vijeću, nakon što ju je stranka predložila za rad u Državnom izbornom povjerenstvu. Galić je u Gradsko vijeće došao prošle godine u ožujku na mjesto jedne od boljih vijećnica. Nametao se kritikom gradnje Small Malla i oporbenim stavovima prema gradonačelniku Ivicu Puljku, ali je splitski Most već tada počeo puniti stupce zbog raspada. Kulminacija je bio izlazak Josipa Markotića iz stranke te je Most ostao na jednom vijećniku, Galiću. 

Puklo je, podsjetimo, nakon lista za Sabor, kada je Most izignorirao Markotića koji se minulim radom vijećnika pozicionirao dobro u Splitu. Proteklih nekoliko sjednica na svojim mjestima u Vijeću nisu bili ni bivši mostovac Markotić, ali ni Galić. Neslužbeno smo saznali da su za preostalih sedam mjeseci mandata u igri Boris Strukan i dječji kirurg dr. Jakov Meštrović. Pitanje je samo koga će Mostovci pokušati profilirati za lokalne izbore u svibnju sljedeće godine, jer to će presuditi u izboru zamjene za Galića.

Vaša reakcija na temu