Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ROŠADE CENTRA: Marijana Puljak u I. izbornoj jedinici, Barbir u X. na visokom mjestu!

ROŠADE CENTRA: Marijana Puljak u I. izbornoj jedinici, Barbir u X. na visokom mjestu!

Gradonačelnik Puljak obznanio kandidate za utrku za Sabor

Ivica Puljak, predsjednik stranke Centar, otkrio je da su donijeli odluku o rasporedu ljudi na listama u koaliciji Rijeke pravde. 

Održao je obećanje dano Damiru Barbiru, naći će se na listi u X. izbornoj jedinici, unatoč protivljenju istaknutih SDP-ovaca, uključujući i nositelja liste Ranka Ostojića. Marijana Puljak će se naći na listi u I. izbornoj jedinici, na četvrtom mjestu, a na 12. mjestu će biti potpredsjednica stranke Lana Pavić

'Ja ću biti na drugom mjestu, Barbir na petom, Viktorija Knežević na sedmom, a na 12. mjestu Gorana Rosandić', rekao je Puljak o X. izbornoj jedinici. 

U IX. izbornoj jedinici na petom mjestu bi bio politički tajnik stranke Centar, Igor Skoko, a na 12. mjestu Zdenko Jukić.

Na 11. mjestu koalicijske liste u IV. izbornoj jedinici bit će Tanja Paris, a na 12. u VI. Ivana Fundurulić.

Potpredsjednik stranke i riječki gradski vijećnik Marin Račić stranku će zastupati na sedmom mjestu liste u VIII. izbornoj jedinici.

Vaša reakcija na temu