Foto: Joško Šupić Rošade u Gradskom vijeću: Odlazi Mostova Ivana Ninčević-Lesandrić

Rošade u Gradskom vijeću: Odlazi Mostova Ivana Ninčević-Lesandrić

Ninčević-Lesandrić ostala je dosljedna sebi i najavi s početka mandata da će otići jer nema smisla 'duplati' funkcije

U splitskom Gradskom vijeću više neće biti Mostova Ivana Ninčević-Lesandrić. Saborsku zastupnicu zamijenit će Ivan Barišić. Ninčević Lesandrić ostala je dosljedna sebi i najavi s početka mandata da će otići jer nema smisla 'duplati' funkcije. Isto je napravila i kao županijska vijećnica.

- Već i prije samog ulaska u Gradsko vijeće dogovorili smo se da se neću dugo ostati s obzirom na obveze zastupnice koje imam, nego kraći period dok se kolege ne uhodaju po pitanju rada. Ipak smo nova mlada opcija, a u tom sam trenutku jedina imala iskustva po pitanju rada Vijeća, odnosno Sabora - kazala nam je sad već bivša gradska vijećnica.

Dodala je i da je njen stav odavno poznat kako da nema potrebe da jedna osoba obnaša više funkcija.

- Iz tog sam razloga već svoje mjesto u Županijskoj skupštini prepustila novom mladom vijećniku, tako i ovaj put u Gradskom vijeću novom licu. Uvjerena sam kako će budući vijećnik Ivan Barišić svojim radom i zalaganjem itekako doprinijeti kvalitetnom radu Gradskom vijeću Splita - poručila je Ninčević-Lesandrić.

Barišić je, dodajmo, široj javnosti poznat i iz inicijative 'Poštujte naše stanice', zaposlenik je Prometa i povjerenik Sindikata hrvatskog vozača u toj komunalnoj firmi.

Nezavisni je kotarski vijećnik Neslanovca, za djelovanje je izabrao platformu Mosta.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(41475, "");
Pregledaj komentare