Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Rušenje hotela Marjan, bager aterirao na krov

Rušenje hotela Marjan, bager aterirao na krov

Završna faza

Mjesecima traje rušenje starog hotela Marjan. Nakon što je dobro 'izbuban' sa svih strana, na krov je postavljen i bager. Rekonstrukcija će biti kompletna, od starog hotela zapravo neće ostati ništa jer su se u međuvremenu promijenili standardi pa i nove sobe moraju imati veću visinu nego stare.


Za projekt arhitekture hotela Marjan zadužen je Studio 3LHD iz Zagreba, a interijera hotela Lissoni Architettura iz Milana, s kojima je Adris realizirao i gradnju Grand Park hotela u Rovinju.

Po završetku obnove hotel Marjan bit će kategorije 5* i imat će 285 smještajnih jedinica. Rasprostirat će se na ukupno 15 etaža: od podruma, preko prizemlja koje zajedno s dva kata i krovnom etažom čine bazu hotela, te vertikale tornja. Toranj zadržava postojeću visinu i u njemu će se nalaziti isključivo smještajne jedinice. U podrumu će biti smještena garaža s 285 parkirnih mjesta. Investicija je vrijedna 100 milijuna eura.


Vaša reakcija na temu