Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
S jeseni dolaze i veći troškovi - prebrodite ih lakše uz zalog zlata
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

S jeseni dolaze i veći troškovi - prebrodite ih lakše uz zalog zlata

Proces se odvija brzo i jednostavno

Mnogi su Hrvati ovog ljeta trošili iznad svojih mogućnosti. Nakon napornog rada priuštili su si  godišnji odmor, gdje su kune bezbrižno odlazile iz novčanika. No, povratak u redovni životni ritam, sa svim troškovima koje on nosi, bolno je im je osvijestio činjenicu da je budžet malo 'kratak'. Valovi poskupljenja svega i svačega, školski i izvanškolski troškovi za djecu dodatno su iscrpili obiteljske financije. 

- Ovog se ljeta dosta potrošilo - priznaje Splićanka s kojom smo razgovarali. 

- Možda malo i previše, s obzirom na to da sad najesen sve poskupljuje. A plaće su nam ostale iste - gorko zaključuje. 

Za plaćanje tekućih obaveza i pokojeg većeg izdatka sada joj nedostaje nekoliko tisuća kuna. A do iduće plaće ne može čekati… Čula je za popularnu uslugu otkupa zlata kojom se može doći do novca uz prodaju starog zlata. No nije sigurna bi li prodavala svoje ogrlice i narukvice jer ih često nosi.

Za ovakve situacije postoji rješenje, a zove se zalog zlata. Vodeći hrvatski lanac u otkupu zlata - Auro Domus omogućio je uslugu zaloga zlata kako bi oni kojima je hitno potreban određen iznos gotovine, a ne žele prodavati svoje zlato, mogli riješiti svoj trenutni financijski problem. Tako dvije usluge na jednom mjestu olakšavaju izbor klijentima koji imaju mogućnost svoje predmete od plemenitih metala prodati ili privremeno založiti. 

Naša se sugovornica iz Splita tako odlučila založiti dio svog nakita. Poput procesa otkupa i proces zaloga odvija se brzo i jednostavno. Prvi korak je besplatna i neobvezujuća procjena zlatnog predmeta koju u poslovnicama Auro Domusa vrše stručni djelatnici. Ako se složite s ponudom, odmah po potpisu ugovora isplaćuje vam se gotovina, nakon čega uplaćujete rezervaciju predmeta. Vaš će vrijedni predmet biti sigurno pohranjen sve do trenutka kada se vratite po njega i otkupite ga nazad. 

- Kad mi sjedne iduća plaća, vratit ću se u poslovnicu i otkupiti svoj nakit - planira naša sugrađanka.

To može učiniti do dogovorenog roka, ali moguće ga je i produžiti. 


Auro Domus, vodeći hrvatski lanac u otkupu zlata uslugu zaloga zlata pruža u svojih sedamdesetak poslovnica širom zemlje. Splićani je posjećuju na adresi Poljička cesta 8 dok se za sve informacije može nazvati i besplatan broj telefona 0800 73 72 ili poslati upit na info@aurodomus.com.

Vaša reakcija na temu