SAČEKUŠA NA VISOKOJ: Atentator je prišao sa stražnje strane auta i zapucao

SAČEKUŠA NA VISOKOJ: Atentator je prišao sa stražnje strane auta i zapucao

Marko Bekavac pogođen je u vrat dok je sjedio u automobilu svoje prijateljice na suvozačkom mjestu. Ne zna tko ga želi vidjeti mrtvog

Prošla su dva dana od posljednjeg napada na Marka Bekavca, 27-godišnjaka koji je kao maloljetan ubio, a splitska policija još uvijek ne može potvrditi da imaju osumnjičenog. Bekavac je ranjen u vrat dok je bio u vozilu u društvu djevojke nedaleko od svoje kuće na Visokoj. 

Sjedio je na suvozačkom mjestu, a napadač se približio za stražnje strane vozila i zapucao kroz zadnja vrata. Bekavac i djevojka čuli su više hitaca, koliko točno nisu znali reći. Špekulira se da je ispaljeno do pet hitaca, policija na mjestu događaja nije pronašla čahure. Dva metka upućena su na vještačenje u Zagreb. 

Bekavac u strahu, netko ga želi likvidirati

Jedan je metak Bekavcu ostao u vratu, a drugi je pronašao dok se presvlačio. Prebačen je u bolnicu i odmah operiran. Ozljeda je kvalificirana kao lakša. Tko ga želi likvidirati ne zna. Preksinoć ni on, ni djevojka, nisu od šoka mogli vidjeti tko je zapucao na njih. 

Policija inače još uvijek traga za Ivanom Giljanovićem koji je Bekavca izrešetao u kafiću na Kmanu početkom svibnja. Giljanoviću se od tada gubi svaki trag, iz krugova njegove obitelji stigle su informacije kako je pucao zastrašen prijetnjama Marka Bekavca. Giljanović je osuđen za iznude i lihvarske ugovore, gdje je, policija ni nakon sedam mjeseci ne zna. 

Bekavca su prije tri godine oteli na Bačvicama, polomili mu ruke i noge i ostavili u garaži na Trsteniku. Zadnji napad navodno ga je dosta istraumatizirao, netko ga očito želi likvidirati. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare