Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SADA JE PRILIKA Velika rasprodaja hidromasažnih SeaSpa kada!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SADA JE PRILIKA Velika rasprodaja hidromasažnih SeaSpa kada!

Kvaliteta je zagarantirana

Brand SeaSpa instalira wellness oaze u vilama za iznajmljivanje, hostelima, hotelima i domovima, zastupnici su Hydropool hidromasažnih kada i swim spa uređaja. Trenutačno imaju veliku akciju.

- U tijeku je rasprodaja hidromasažnih SeaSpa kada koje su na lageru, opremite na vrijeme svoj dom, sada je prilika. Posjetite www.seaspa.eu i nabacite hidromasažne kade poznatih brendova po akcijskim cijenama - poručili su.


- Naše hidromasažne kade su proizvedene s visokom kvalitetom materijala i komponenata, te pružaju apsolutnu pouzdanost, uživanje i trajnost. Kade od najkvalitetnijeg američkog akrila i vrhunski kontrolni sustavi Balboa i Gecko garantiraju dugotrajno uživanje u SeaSpa proizvodima - dodali su.

Naglasili su da svi njihovi klijenti od njih mogu očekivati besprijekornu uslugu, od pomoći pri izboru optimalnog modela, do dostave, servisiranja i održavanja u najkraćim mogućim rokovima, te uživanja u višegodišnjem jamstvu na sve SeaSpa hidromasažne kade.


KONTAKT
Mob: 091 454 1667 
Mail: info@seaspa.eu 
Vaša reakcija na temu