SALDO OBLJETNICE HDZ-a U SPLITU: Prometni redari izdali 18 kazni za parkiranje, pauk odvezao četiri vozila

SALDO OBLJETNICE HDZ-a U SPLITU: Prometni redari izdali 18 kazni za parkiranje, pauk odvezao četiri vozila

HDZ-ovci su u subotu parkirali gdje su stigli i gdje je bilo mjesta. Osim prometnih, uredovali su i komunalni redari

Već tradicionalno teško je naći slobodno mjesto za parking kada HDZ u Splitu održava svoje obljetnice. Tako su u subotu HDZ-ovci kod hotela Radisson parkirali kako su i gdje stigli.

Mediji su brzo prenijeli fotografije nepropisno parkiranih HDZ-ovskih limuzina pa su na teren izašli i prometni i komunalni redari.

Kako doznajemo u Gradu Splitu, u subotu ujutro prometni su redari izdali 18 kazni za nepropisno parkiranje, dok je pauk odvezao četiri vozila. Komunalni redari naplatili su tri mandatne kazne od 250 kuna za parkiranje na zelenoj površini te izdali šest obaveznih prekršajnih naloga.

Je li se moglo više i bolje? Vjerojatno da, no u pauk službi Split parkinga subotom ujutro rade dva od ukupno četiri pauka. Raspoloživa vozila sjurila su se prema Radissonu, digli su dva auta, a dok su se vratili po iduću turu, među HDZ-ovcima se već raširila priča kako se kupe auta pa su brže-bolje počeli premještati nepropisno parkirane limuzine.

Dežurna ekipa je tako natovarila još dva automobila, a izdali su i jednu kaznu za nepropisno parkiranje vlasniku koji ga je baš u taj čas krenuo isparkirati.

Pauk služba inače može dizati auta samo s asfalta, tj. prometnih površina, dok još uvijek nemaju ingerencije da to isto naprave i sa zelenih površina.
 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(40251, "");
Pregledaj komentare