Foto: Facebook / Grad Split SASTANAK SA SPLITSKIM PODUZETNICIMA Puljak: 'Za mene ne postoji podjela na javni i privatni sektor'

SASTANAK SA SPLITSKIM PODUZETNICIMA Puljak: 'Za mene ne postoji podjela na javni i privatni sektor'

Poručio je da želi graditi partnerstvo s njima

Gradonačelnik Ivica Puljak sa zamjenikom Antoniom Kuzmanićem i suradnicima iz Gradske uprave održao je danas sastanak s predstavnicima komora i udruženja splitskih poduzetnika s ciljem ublažavanja posljedica krize izazvane epidemijom, javljaju iz Grada.

- Naša vrata su vam otvorena i želimo graditi partnerstvo i suradnju s vama - kazao je gradonačelnik Ivica Puljak. 

Pozvao ih je, kako je rekao, u namjeri da zajedničkim snagama ustanove najbolje načine i mogućnosti te novim, konkretnim  mjerama pomognu splitskim gospodarstvenicima i građanima Splita u uvjetima krize. Uslijedit će razmjena kontakata, ideja i programa za buduću suradnju.

Za njega, kazao je, ne postoji podjela na javni i privatni sektor, nego samo ona na ljude koji dobro i pošteno rade i na one druge. 

- Predstavnici splitskih poduzetnika izrazili su zadovoljstvo na prijemu kojega je nova Gradska uprava za njih organizirala u svom prvom radnom tjednu, što im, kako su poručili, daje nadu i budi optimizam, jer je dobra komunikacija osnovna pretpostavka rješavanja problema - pišu iz Grada. 

Trenutačnu situaciju u poduzetništvu grada na današnjem su sastanku u Banovini predstavili Vilim Bujević i Franje Ljilja iz Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije-Udruženja obrtnika Split, Joze Tomaš i Vesna Fridl iz HGK Županijske komore Split, Marko Slišković i Goran Kulušić iz Regionalnog ureda Glasa poduzetnika, Vesna Ivić Šimetin i Zdravko Plazonić iz Regionalnog ureda Hrvatske udruge poslodavaca te Ivan Đelalija i Jelena Tabak kao predstavnici gradske i nacionalne Udruge ugostitelja.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(100485, "");
Pregledaj komentare