SASTANAK U GRADU Projekt Studentske zone Solin ide dalje

SASTANAK U GRADU Projekt Studentske zone Solin ide dalje

Dalibor Ninčević primio je predstavnike Sveučilišta u Splitu

U Gradu Solinu je održan radni sastanak predstavnika Grada i Sveučilišta u Splitu. Sastali su se povodom razmjene informacija o do sada ostvarenim aktivnostima i postignutim rezultatima, te dogovor u vezi pripreme novih aktivnosti u narednom periodu, kao i o mogućnosti budućih zajedničkih planiranih projekta. 

- Naglašen je nastavak na radu i izgradnji projekta Studentske zone Solin. Tijekom sastanka izraženo je obostrano zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, a predstavnici splitskog Sveučilišta bili su zadovoljni pripremljenošću i htijenjem grada Solina vezano za realizaciju navedenog projekta. Važno je naglasiti kako bi realizacija Studentske zone Solina značila mnogo za razvoj ne samo Grada Solina već i Sveučilišta, riječ je projekt koji bi svima donio dobrobit - istaknuli su iz Grada.

Na radnom sastanku nazočili su uz gradonačelnika Dalibora Ninčevića, predsjednik Gradskog vijeća grada Solina Renato Prkić, pročelnik Upravnog odjel za pravne i opće poslove i tajnik Grada Ante Ljubičić te predstavnici Sveučilišta u Splitu predvođeni rektorom prof.dr.sc. Draganom Ljutićem, glavni tajnik Filip Klarić Kukuz, voditeljica Ureda rektora Ivana Pletković te prorektori prof.dr.sc. Đurđica Miletić i izv.prof.dr.sc. Željko Radić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51125, "");
Pregledaj komentare