Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Scaleup Office Split: Dođite na besplatnu edukaciju i naučite kako uskladiti poslovni život i bioritam

Scaleup Office Split: Dođite na besplatnu edukaciju i naučite kako uskladiti poslovni život i bioritam

U četvrtak, 14. srpnja, od 17.30 do 19.30

Novootvoreni coworking ured scaleup Office Split, organizira besplatnu edukaciju za sve koji žele uskladiti užurbanu poslovnu svakodnevicu i životni ritam. Edukacija će se održati u četvrtak, 14. srpnja od 17.30 do 19.30.

Prvo predavanje o pravilnom načinu prehrane održat će magistra nutricionizma Iva Tokić, a zatim će magistra kineziologije Ana Stojanović objasniti kako sjedilački način života utječe na zdravlje.

- Budući da naš prostor koriste većinom zaposleni u IT sektoru te digitalni nomadi, željeli smo uz pomoć stručnjaka ukazati na važnost pravilne prehrane i vježbe, kako bi sjedilački način života uspješno uskladili sa zdravim životnim ritmom - poručili su organizatori iz scaleup Office Split.

Predavanje 'Pravilna prehrana i utjecaj prehrane na stres i produktivnost' bavit će se temom utjecaja pravilne prehrane na količinu stresa u svakodnevnom životu, povećanjem produktivnosti na poslu pomoću prehrane te načinom organizacije pravilne i personalizirane prehrane.

Aktivni stil života osnovna je predispozicija za održavanje zdravog vitalnog tijela, a upravo će predavanje 'Od sjedilačkog načina života do aktivne svakodnevice' dati odgovore na pitanja koji oblik vježbanja je najbolji za pojedinca, kako organizirati dan i pronaći mjesto za vježbu te kako vježbanje može utjecati na produktivnost na poslu.

Za besplatnu edukaciju potrebno se prijaviti na linku (Posao i bioritam (lu.ma), a scaleup Office Split nalazi se na adresi Poljička cesta 39.

Vaša reakcija na temu