Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Scaleup Office Split poziva na Dan otvorenih coworking vrata

Scaleup Office Split poziva na Dan otvorenih coworking vrata

Nalazi se na Poljičkoj cesti 39

Povodom Međunarodnog dana coworking ureda, najveći splitski coworking scaleup Office Split poziva sve zainteresirane na Dan otvorenih vrata koji će se održati u utorak, 9. kolovoza. Od 10 sati svi zainteresirani moći će razgledati prostor i upoznati se s konceptom coworking ureda, a od 17 sati počinje neformalni dio druženja uz domjenak i networking.

- Scaleup Office je mjesto koje spaja ljude iz različitih gradova i država, tvrtke, profesionalce, freelancere, sve one koji žele imati idealno mjesto za rad uz vrhunske uvjete. Zato želimo svima pokazati što je coworking koncept i kako izgledaju naše prostorije, uz neizostavan networking s osobama iz poslovne zajednice grada Splita - kazao je Ivica Perić, osnivač scaleup Office Split.

Na oko 400 kvadrata scaleup Office Split ima četiri ureda, sobu za sastanke i veliki otvoreni prostor, a u rujnu će u funkciju staviti još jedan kat, pa će ukupno raspolagati s 12 uredskih prostora te prostorom za događaje za stotinjak osoba.

Ovaj novootvoreni coworking ured nalazi se na adresi Poljička cesta 39, a pozivaju sve da im se pridruže i da saznaju sve što ih zanima o sve popularnijem konceptu coworking ureda.

Vaša reakcija na temu