Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay SDP-ovka PRIJAVILA SABORSKU LIJEČNICU 'Iznosila je detalje iz života muškarca koji se zapalio ispred Vlade'

SDP-ovka PRIJAVILA SABORSKU LIJEČNICU 'Iznosila je detalje iz života muškarca koji se zapalio ispred Vlade'

Prijava podnesena Hrvatskoj liječničkoj komori

Suzana Piacun, SDP-ovka iz Splita prijavila je Hrvatskoj liječničkoj komori saborsku liječnicu dr. Gordanu Štajminger zbog izjava medijima o muškarcu koji se zapalio ispred Vlade u kojima je iznosila detalje iz njegovog života.

Piacun smatra da je 'skandaloznim javnim istupom teško prekršila Zakon o liječništvu i Zakon o zaštiti prava pacijenata'. 

'Liječnica je danas, 11. lipnja 2024., nakon tragičnog čina samozapaljenja pred  iznosila čitav niz osobnih podataka o teško ozlijeđenom. Potom je čak i iznosila mišljenje zašto je došlo do samozapaljenja i tvrdila da sve skupa nema političku pozadinu', stoji među ostalim u prijavi.

Vaša reakcija na temu