Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Sedam novih slučajeva na dubrovačkom području

Sedam novih slučajeva na dubrovačkom području

U bolnici je 18 osoba

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom. 

Riječ je o jednoj muškoj i jednoj ženskoj osobi iz Dubrovnika (imaju utvrđenu epidemiološku vezu), dvije muške osobe iz Ploča (za jednu utvrđena ep. veza), jednoj ženskoj osobi iz Konavala (ima utvrđenu ep. vezu), jednoj muškoj osobi iz Orebića te jednoj muškoj osobi koja nema prebivalište na području te županije.

- Izliječeno je 16 osoba: devet iz Dubrovnika, dvije iz Metkovića, Opuzena i Župe dubrovačke te jedna iz Dubrovačkog primorja. U OB Dubrovnik hospitalizirano je 18 osoba pozitivnih na koronavirus, od čega su na respiratoru dvije osobe. Od početka pandemije analizirano je 13.485 uzoraka. U samoizolaciji je 378 osoba, a u posljednja 24 nema utvrđenih slučajeva kršenja mjere samoizolacije - poručuje Stožer.

Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 80 slučaja kršenja samoizolacije. Zaključuju kako i dalje apeliraju na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Vaša reakcija na temu