Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POMOZITE IM Sedma humanitarna akcija 'Tjedan Bračkih pupoljaka'

POMOZITE IM Sedma humanitarna akcija 'Tjedan Bračkih pupoljaka'

'Molimo Vas da, u skladu sa svojim mogućnostima, uplatom novčanih sredstava podržite ovaj veliki humanitarni projekt'

Bračko srce i ove godine tijekom prosinca kucat će za Bračke pupoljke unatoč svim poteškoćama u kojima smo se našli svi zbog pandemije Covid-19.

Manifestacija koja slavi zajedništvo i humanitarni duh blagdanskog perioda koji je pred nama ove godine u svom izvornom obliku zbog epidemioloških mjera nažalost neće se moći održati.

- Naša misija od samog početka bila je ujediniti cijeli otok u jedan zajednički cilj koji će rezultirati financijskom pomoći za rad udruge djece s posebnim potrebama Brački pupoljci i to ćemo, nadamo se, uspjeti i ove godine na malo drugačiji način - rekao je Mate Mladina, koordinator akcije.

Uvijek su, kaže, nastojali i pronalazili načine da se svaki stanovnik našeg otoka osjeća kao organizator i bitna karika u ostvarenju jedne humanitarne geste - uplatom novčanih sredstava na račun akcije, svojim kreativnim radom, donacijom kolača, dolaskom na organizirane manifestacije, svojom pomoći u održavanju istih ili kupovinom radova na sajmu.

Tjedan Bračkih pupoljaka u proteklih 6 godina (kroz razne institucije, udruge, obrte, sponzorstva, humanitarni Božićni sajam, humanitarni nogometni turnir, razne prodajne štandove koji su se samoinicijativno organizirali po mjestima i priključivali akciji) za krajnji rezultat imao bi prikupljena značajna financijska sredstva koja su uvelike pomogla radu udruge, olakšala roditeljima i njihovoj djeci.

- Svi znamo koliko je ova godina teška, a ono što ne smijemo dozvoliti je da naša pomoć izostane jer djeca ne mogu čekati bolja vremena, njima je pomoć potrebna odmah.

Molimo Vas da, u skladu sa svojim mogućnostima, uplatom novčanih sredstava podržite ovaj veliki humanitarni projekt i na taj način pomognete udrugu roditelja djece s teškoćama u razvoju 'Brački pupoljci' u realizaciji njihovih projekata i programa.

Podaci za uplatu na žiro račun za posebne namjene, otvoren za potrebe humanitarne akcije Tjedan Bračkih pupoljaka:

GDCK Supetar

Petra Jakšića 11

OIB: 22045187327

IBAN: HR 64 236 0000 1502 832440

Svaki iznos je u ovim teškim vremenima velik i značajan - poručio je Mate Mladina, koordinator akcije.

Sav prihod ostvaren na ovoj akciji ide udruzi Brački pupoljci, a svi iz organizacije rade ovo dobrovoljno. Kao i uvijek, sav prikupljen novac transparentno se uplati na račun Bračkih pupoljaka. Sveukupno je u 6 dosadašnjih akcija prikupljeno 454.050,05kn, dostatnih za preko 3.000 sati terapija. 

- Uzimajući u obzir kako se udruga financira gotovo isključivo od donacija, jasno je kako je ovaj iznos još veći i značajniji. Još jednom napominjemo, kako je istinski cilj ovog projekta poticanje vrijednosti blagdana koji nam dolaze, poticanje zajedništva i humanosti, te potvrda kako je Tjedan Bračkih pupoljaka postao tradicija, nešto na što svi zajedno možemo biti ponosni. Ovim putem vas pozivamo na bilo koji način podržite i prodajne štandove koji će biti organizirani u svim mjestima otoka Brača - kazao je Mate Mladina, koordinator akcije.

Vaša reakcija na temu