Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SEKS SKANDAL Luka Baričić policiji prijavio povredu privatnosti

SEKS SKANDAL Luka Baričić policiji prijavio povredu privatnosti

Smatra se oštećenim

Luka Baričić, glavni protagonist seks skandala, odnosno neprilične komunikacije koju je vodio preko društvenih mreža s djevojkom iz Srbije, slučaj je prijavio policiji. 

Policijska uprava splitsko-dalmatinska, potvrdili su nam, putem elektroničke pošte zaprimila prijavu građanina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv privatnosti, a kojima se smatra oštećenim.

'Policijski službenici će u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provesti cjelovito kriminalističko istraživanje tijekom kojeg će se utvrditi sve okolnosti i činjenice odnosno utvrditi je li u navedenoj komunikaciji došlo do počinjenja kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti ili po prijedlogu', stoji u odgovoru policije.

Vaša reakcija na temu