Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SELOTEJPOM PROTIV AUTA Djelatnici OŠ Dobri morali su se dosjetiti kako povećati sigurnost učenika

SELOTEJPOM PROTIV AUTA Djelatnici OŠ Dobri morali su se dosjetiti kako povećati sigurnost učenika

Širina stupova je tolika da automobili mogu nesmetano proći

Kad neće Grad na vrijeme vidjeti što mu je činiti, hoće Mirjana Dodig, ravnateljica osmoljetke Dobri.

S obzirom na to da su automobili skretali prema školi koja je unazad nekoliko godina brojnija za nove učenike jer je uvela cjelodnevnu nastavu, postavljeni su stupovi da im spriječi prolaz. Međutim, širina je tolika da automobili mogu nesmetano prolaziti!

Prvi i drugi dan nastave, u nazočnosti ravnateljice, djelatnici škole su povezali selotejpom dva stupa, sve u cilju sigurnosti djece.

Obijala je ravnateljica vrata, a na kraju joj je 'otvorio' Damir Babić iz cestovnog odjeljenja.

- Iako su nam prvotno rekli da ćemo čekati zbog procedure dugo, ipak se našao način i već smo dobili reakciju Babića. Mogu reći da je problem riješen - kazala nam je poduzetna ravnateljica.

Vaša reakcija na temu