Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić VIDEO: SRBIJANSKOM GLUMCU 500 EURA KAZNE Sergej Trifunović izletio kao furija sa suda: 'Ivoševiću, vidi li se ovo?!'

VIDEO: SRBIJANSKOM GLUMCU 500 EURA KAZNE Sergej Trifunović izletio kao furija sa suda: 'Ivoševiću, vidi li se ovo?!'

Kažnjen je zbog vrijeđanja policije i držanja psa bez nadzora

Poznati srbijanski glumac Sergej Trifunović nije bio od volje za davanje izjave nakon ročišta na splitskom Prekršajnom sudu. Izletio je iz zgrade suda kao furija u pratnji braniteljice Ivanke Šamije i vidno uzrujan pokazao nam znak zabrane za pse.

Kazao nam je da splitski policajci tvrde da se vidi, on, pak, kaže da ga nije vidio. Imao je i pitanje za splitskog dogradonačelnika.

'Ivoševiću, vidi li se ovo?', pitao je Trifunović pokazujući nam znak na zaslonu mobitela. 

Nakon toga produžio je dalje.


Kako smo već izvijestili, Trifunovića je popodne policija uhitila na plaži Kaštelet. Stigli su nakon dojave da drži psa bez nadzora. Razgovor nije završio dobro po Trifunovića jer su ga odveli s plaže zbog vrijeđanja policijskih službenika.

Prema optužnom prijedlogu splitske policije, najprije je jednom policajcu kazao: 'Ti si jebeno bez nadzora', a onda obojici poručio: 'Šta me jebete, vodite me u stanicu i jebite me tamo'.

Na ročištu su saslušani policajci s intervencije te Splićanka koja je ih je pozvala. 

Ona, pak, kaže da je pas trčao 20 minuta bez nadzora po plaži i da je zbog toga zatražila intervenciju policijskih službenika.

Trifunović je negirao inkriminacije, ustvrdio je kako pas nije nikome smetao, a tvrdi da nije ni vrijeđao policajce. 

Policija je zatražila ukupno 1.000 eura kazne, 700 za vrijeđanje policajaca i 300 eura za psa bez nadzora, a na koncu je Trifunović za oba prekršaja osuđen na 500 eura. Mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura. 

Par sati koje je proveo u policiji računaju mu se kao dan uhićenja pa je u konačnici kazna 460,18 eura. Smatrat će se da je u cijelosti plaćena ako Trifunović odmah plati dvije trećine preostale kazne. I on i policija odrekli su se prava žalbe.

Vaša reakcija na temu