Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Serijski razbojnik je profesionalni vatrogasac, sve je priznao i rasplakao se

Serijski razbojnik je profesionalni vatrogasac, sve je priznao i rasplakao se

Bio je na bolovanju zbog ozljeda koje je pretrpio u prometnoj nesreći

Splitska policija je za niz razbojništava koja su se dogodila od listopada prošle godine osumnjičila 34-godišnjeg T. K., inače profesionalnog vatrogasca iz JVP Split. 

Uhvatili su ga nakon posljednje akcije u Kaštelima kada je pištoljem prijetio u prodavaonici i na ulici. Tijekom pretrage pronađen je pištolj, kao i podkapa s prorezom za oči, dio otuđenog novca i artikala.

Osim za razbojništvo u Kaštelima, sumnjiče ga i za niz sličnih djela u Splitu i Solinu. Na meti su mu bili kiosci, punionica plina, poslovnica za otkup zlata, trgovina i benzinska pumpa.

Na ispitivanju je vatrogasac sve priznao i rasplakao se. Uvalio se u problem s kockom na internetu, a primao je i manju plaću dok je bio na bolovanju zbog ozljeda koje je pretrpio u prometnoj nesreći.

Državno odvjetništvo je zatražilo određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Vaša reakcija na temu