Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠESTICA PALA NA PREGLEDU Splitskom Mad Maxu policija oduzela tablice s BMW-a zbog opasnih preinaka

ŠESTICA PALA NA PREGLEDU Splitskom Mad Maxu policija oduzela tablice s BMW-a zbog opasnih preinaka

Na izvanrednom tehničkom pregledu BMW-a Adriana Petričevića utvrđeni su nedostaci

Brojna publika koja prati avanture mladog Adriana Petričevića, prozvanog splitski Mad Max, neko će vrijeme ostati uskraćena za nove video uratke sa snimkama ludih vožnji. Naime, nakon što mu je Prekršajni sud u Splitu oduzeo motocikl Suzuki, danas je policija skinula tablice s njegove BMW 'šestice', i to nakon izvanrednog tehničkog pregleda na kojem su uočeni nedostaci kategorizirani kao opasni, a odnose na elemente podvozja, poput osovine, kotača, ovjesa i amortizera. Petričeviću je izdan obvezni prekršajni nalog zbog prekršaja članka 236. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, no tu priči nije kraj. 

Nastavlja se kriminalističko istraživanje zbog snimke koja je obavljena prije dva dana i u kojoj Adrian testira 'šesticu' nakon ugradnje novog skraćenog kardana. Pregledom video snimke policija je uočila brojne prekršaje, a cijeli slučaj je proslijeđen trogirskoj policijskoj postaji na čijem je terenu Petričević testirao BMW. U nekoliko navrata razvukao je motor do limita i pri tom pojurio značajno iznad ograničenja, a video je završio s par scena efektnog driftanja. 

Kako doznajemo u policiji, 'šesticu' neće moći ponovno registrirati dok vozilo ne vrati u ispravno stanje, odnosno, ukloni preinake. 

Petričević je lani završio u zatvoru na više mjeseci zbog brojnih prekršaja koje je počinio tijekom snimanja vožnje motociklom Suzuki, a odrezana mu je i značajna novčana kazna, što u konačnici nije imalo nekog većeg efekta jer se svom hobiju vratio čim je izašao na slobodu. 

Vaša reakcija na temu