Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Show na Pjaci i Rivi: Vjenčali se Ivan Pernar i Ava Karabatić, Baldasar ne da ključeve Grada!

Show na Pjaci i Rivi: Vjenčali se Ivan Pernar i Ava Karabatić, Baldasar ne da ključeve Grada!

Samo mi je još dva mjeseca mog mandata, a toliko toga sam mislija napravit!

Podignuta je krnjevalska zastava na Pjaci, a maškarana povorka se potom uputila u 11.30 prema Rivi. Najviše zanimanja izazvao je krnjevalski ljubavni par - Ivan Pernar i Ava Karabatić.

Ljudi ih slikavaju mobitelima, tek je jedna osoba na Pjaci saborskom zastupniku Živog zida dobacila 'ajde na psihijatriju'. Pernar je uz smiješak nervoznom Splićaninu odgovorio poslavši mu poljubac.

Na Rivi je održano karnevalsko vjenčanje Ivana i Ave, odnosni Johnyja i Amazonke, a potom se svita uputila nazad na Pjacu.

S prozora stare Gradske vijećnice gradonačelnik Ivo Baldasar je poručio:

- Neću dati ključeve grada! Samo mi je još dva mjeseca mog mandata, a toliko toga sam mislija napravit! Imajte razumijevanja, ne dam ključeve, možete me samo izbaciti iz Banovine!

Ivan Pernar mu je odgovorio:

- Ne moraš se brinuti, nisam vas ja došao deložirati! Ako koga treba deložirati, onda sam to ja!

Bez obzira što gradonačelnik nije predao klučeve Grada, maškare su poručile da preuzimaju vlast.

Program se nastavio na Rivi zumba partyjem.

Vaša reakcija na temu