Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SHVATILA GA OZBILJNO Pročelnica Maja Đerek prijavila za prijetnju branitelja s kojim se spori oko stana

SHVATILA GA OZBILJNO Pročelnica Maja Đerek prijavila za prijetnju branitelja s kojim se spori oko stana

Policija je podnijela posebno izvješće Državnom odvjetništvu

Splitska policija danas je došla po Roberta Franjića, hrvatskog branitelja koji boluje od teške bolesti, i to po prijavi Maje Đerek, pročelnice Upravnog odjela za gradsku imovinu Grada Splita. 

Đerek ga je prijavila za prijetnju. Kaže da je ozbiljno shvatila njegove navode iz dopisa poslanog Ministarstvu branitelja u kojem navodi da je na rubu da napravi zlo sebi, pročelnici Đerek i gradonačelniku Ivici Puljku

Đerek se upoznala s dopisom nakon što je objavljen u Slobodnoj Dalmaciji u sklopu priče o teškoj poziciji Roberta Franjića. 

U PU splitsko-dalmatinskoj su nam potvrdili da su dovršili kriminalističko istraživanje te podnijeli posebno izvješće Državnom odvjetništvu vezano za prijavljeno kazneno djelo prijetnje službenoj osobi u vezi obavljanja njezinog posla. 

Franjić je dobio nalog Grada Splita za iseljenja iz stana na Pujankama od tridesetak kvadrata u kojem se nalazi od 1995. godine. Đerek tvrdi da Franjić stan koristi bespravno i da ne udovoljava uvjetima za dodjelu stanova jer mu je prijavljeno prebivalište u Hvaru, a ne Splitu.

Vaša reakcija na temu