Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com SILOVANJE NA HVARU? Prijavila radnika, on tvrdi da mu je ostala dužna

SILOVANJE NA HVARU? Prijavila radnika, on tvrdi da mu je ostala dužna

Za 66-godišnjeg osumnjičenika zatražen je pritvor

Splitska policija predala je pritvorskom nadzorniku 66-godišnjaka prijavljenog za silovanje koju godinu mlađe žene s otoka Hvara. Ispitan je u Državnom odvjetništvu. Negira optužbe, tvrdi da je kod žene radio i da su imali dobrovoljni odnos, a da su problemi nastali jer mu nije htjela isplatiti sve što su pogodili. 

Žena ga je prije toga prijavila i za krađu nekih stvari iz kuće. Policija obrađuje i tu prijavu. Osumnjičeni kaže da se želio s njom razjasniti kada su ga obavijestili da ga žena tereti za nestanak nekih predmeta, ali i da ju je htio podsjetiti da mu je ostala dužna. Nakon tog susreta žena ga je prijavila za silovanje. 

Državno odvjetništvo zatražilo je određivanje istražnog zatvora zbog utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

Vaša reakcija na temu