Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com SILOVAO VIŠE PUTA: Uhićen muškarac sa šibenskog područja, osumnjičen za više kaznenih djela

SILOVAO VIŠE PUTA: Uhićen muškarac sa šibenskog područja, osumnjičen za više kaznenih djela

Oštećenu je ustrajno uznemiravao i pokušavao uspostaviti neželjeni kontakt

Šibenska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom osumnjičenim za više kaznenih djela spolnog odnošaja bez pristanka, silovanja i nametljivog ponašanja, sve na štetu 33-godišnjakinje. 

Osumnjičeni je od 1. travnja  do 1. lipnja na području Šibenika u više navrata, bez pristanka oštećene s njom izvršio spolni odnošaj, a tijekom lipnja u Vodicama je uporabom sile izvršio spolni snošaj nad oštećenom. Potom je u vremenu od 9. studenog do 3. prosinca oštećenu ustrajno uznemiravao i pokušavao uspostaviti neželjeni kontakt što je kod oštećene izazvalo strah za njezinu sigurnost, izvijestili su iz šibenske policije.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Vaša reakcija na temu