Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Siniša Vuco: Pazar je gorući problem Splita, a treba imati na umu da istočni dio grada uopće nema tržnicu
Ključna pitanja za Split Piše: Dalmatinski portal

Siniša Vuco: Pazar je gorući problem Splita, a treba imati na umu da istočni dio grada uopće nema tržnicu

Grad treba raspisati javni natječaj - smatra HSS-ov kandidat

Splitski Pazar ima svoju povijest, svoju draž, jedan je od zaštitnih znakova Splita i ima posebno mjesto u srcima građana ovog grada. Međutim, splitski Pazar kao i Peškarija, sa svojom vizualom, nehigijenskim uvjetima i općenitim stanjem u kojem se nalaze ne predstavljaju nešto čime bi se Split trebao dičiti. To je definitivno jedan od gorućih problema koji Split što prije mora riješiti - rekao nam je Siniša Vuco, HSS-ov kandidat za gradonačelnika Splita. 

Zanimalo nas je što treba učiniti...

- Treba li Grad Pazar ponovo dati u koncesiju, kao proteklih 20 godina, što se nije pokazalo kao najbolje rješenje, barem ne s ugovorima koji su bili nedorečeni ili sam Grad treba uložiti i upravljati Pazarom, to tek treba vidjeti kroz idejne projekte za koje bi Grad trebao raspisati javni natječaj. Grad treba prije svega, imati jasnu financijsku konstrukciju i jasan cilj u skladu s mogućnostima da bi se došlo do rješenja koje bi bilo najbolje, jer Pazar ovakav ne smije i ne može ostati. Isto tako, primjerice, istočni dio grada nema tržnicu uopće, što je isto nešto što bi se trebalo u skorijem vremenu uzeti u obzir i riješiti na isti način - mišljenja je Vuco.

Vaša reakcija na temu