Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Siniša Vuco: Spaladium Arenu bih pokušao prodati na međunarodnom natječaju
Ključna pitanja za Split Piše: Dalmatinski portal

Siniša Vuco: Spaladium Arenu bih pokušao prodati na međunarodnom natječaju

HSS-ov kandidat kaže da treba razmisliti i o nekom drugom sadržaju na toj lokaciji

Sinišu Vucu smo pitali kako riješiti problem Spaladium Arene. HSS-ov kandidat za gradonačelnika Splita nam je odgovorio sljedeće:

- Spaladium Arena je spomenik korupcije i megalomanski projekt od kojeg su koristi imali samo oni koji su je gradili i oni koji su je našim novcem plaćali. Sad 'proizvodi' samo gubitke i svatko tko kaže drugačije, laže.

Evo što bi on napravio...

- Prvo bih je pokušao prodati na međunarodnom natječaju, možda bi se našao netko tko bi uložio novac, a da poslije ima gubitke. Možda ima po svijetu još takvih naivaca, ali sumnjam. Ako se ne proda za godinu dana, onda treba dobro razmisliti trebamo li našim građanima stvarati daljnje gubitke ili bi na tom mjesto mogao nekad u budućnosti biti hotel ili neki drugi sadržaj od kojega će koristi imati i građani i investitor - naveo je Vuco.

Vaša reakcija na temu