Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SINJ Obilježavanje 33. obljetnice utemeljenja Hrvatske demokratske zajednice

SINJ Obilježavanje 33. obljetnice utemeljenja Hrvatske demokratske zajednice

Obljetnica povijesnog Tuđmanovog govora

Gradska organizacija HDZ-a Sinj,  u subotu 25. ožujka u hotelu Alkar  s početkom u 10 sati obilježit će 33. obljetnicu utemeljenja HDZ-a u Sinju i velikog skupa na kojem  je prvi hrvatski predsjednik i počasni alkarski vojvoda  dr. Franjo Tuđman 24. ožujka 1990.godine, pred više od 30 tisuća ljudi, održao jedan od svojih povijesnih govora uoči predstojećih demokratskih izbora u Hrvatskoj. 

Prije početka programa izaslanstvo  HDZ-a položiti će vijence i zapaliti svijeće ispred bista Gojka Šuška i dr. Franje Tuđmana te spomenika poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata. 

'GO HDZ-a Sinj ovim putem poziva sve članove i simpatizere, građane Sinja i Cetinskog kraja, te prijatelje HDZ-a grada Sinja da im se pridruže na obilježavanju 33. obljetnice velikog skupa  i osnivanja HDZ-a u Sinju', poručuju iz sinjskog HDZ-a.


Vaša reakcija na temu