Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Škaričić i Šipić izgubili Omiš i Trilj, Josko Roščić novi predsjednik HDZ-a Baška Voda

Škaričić i Šipić izgubili Omiš i Trilj, Josko Roščić novi predsjednik HDZ-a Baška Voda

Članstvo je ukazalo povjerenje novom vodstvu

HDZ-ovci su danas na rijetko kojem izbornom mjestu u Splitsko-dalmatinskoj županiji doista i birali između više kandidata. Tamo gdje je to bio slučaj, članstvo je uskratilo povjerenje dosadašnjem vodstvu. Trilj, Omiš i Baška Voda dobili su nove predsjednike i potpredsjednike. 

Ivan Škaričić neće više biti prvi čovjek omiškog HDZ-a. Novi predsjednik je dr. Josip Banović, a prošli su i njegovi kandidati za potpredsjednike. Ivana Šipića u Trilju zamijenit će Ivan Bugarin. Povjerenje članstva dobili su i potpredsjednici s njegove liste. 

Filip Vidulin izgubio je u Baškoj Vodi od Joška Roščića, dugogodišnjeg načelnika Općine. Potpredsjednici su njegovi kandidati Ante Lončar i Marin Beroš

Splitsko-dalmatinski HDZ i dalje će voditi Ante Sanader. Potpredsjednici su Blaženko Boban, načelnik Općine Hrvace Dinko Bošnjak, načelnik Općine Cista Provo Božo Ćubić i bivši makarski gradonačelnik Marko Ožić Bebek.

Vaša reakcija na temu